Kolačići nam pomažu u pružanju boljeg korisničkog iskustva. Korištenjem naše web stranice slažete se s upotrebom kolačića.

Vinoplod-Vinarija Šibenik d.d. u prostorijama kušaonice, a u suradnji sa ''WSET-om'' – najprestižnijom svjetskom vinskom školom za edukaciju o vinu i žestokim pićima, organizira edukaciju za istinske ljubitelje vina! 

WSET vinska škola djeluje kroz mrežu certificiranih trenera, od kojih više od 700 svakodnevno organizira WSET programe po svijetu, pružajući na taj način priliku da polaznici upoznaju fascinantan, nevjerojatan svijet vina. 

Ono što je najbolje od svega – za pohađanje WSET vinske škole nije potrebno prethodno znanje, samo dobra volja, ljubav i strast prema vinu!

Bilo da ste ugostitelj ili distributer, radite u maloprodaji ili veleprodaji vina, u slučaju da se bavite proizvodnjom ili ste ipak iskusni vinski kritičar, a možda ste jednostavno entuzijast, vinski zaljubljenik, bloger ili novinar čiji savršen članak o vinima čeka da ugleda svjetlo dana…

Ovo je jedinstvena prilika za tebe, koju jednostavno ne smiješ propustiti!

 

Sve detalje edukacije, predavanja i ispita možeš potražiti ovdje.

Ulaskom na link i ispunjavanjem prijavnice, što prije se prijavi na edukaciju, a sa puno dobre volje i strasti spoznaj drugačiju vinsku dimenziju, obogati svoje iskustvo te smo sigurni da tvoja WSET značka neće izostati!

 

Vaša Vinoplod Vinarija