Kolačići nam pomažu u pružanju boljeg korisničkog iskustva. Korištenjem naše web stranice slažete se s upotrebom kolačića.

"Škrta zemlja čuva svoje blago, svako zrno ka’ srce u sridi. 
Malo rodi i ne daje puno, al’ šta dade, tri put’ više vridi..."

Božićni katalog 2022.

Bilo da tražite vino zaokruženih tanina, koji su mekani na okus i u savršenom su balansu ili prošek kao simbol Dalmacije, ili ipak nešto za poklon poput travarice uronjene u glinenu amforu, Vinoplod Vinarija pripremila Vam je Božićni katalog za 2022. godinu.


>>> NASTAVI ČITATI <<<

Kušaona

Posjetite nas i otkrijte našu povijest, način proizvodnje i degustirajte naše najbolje proizvode.

ČETVRTAK DAN OTVORENIH VRATA U VINOPLOD KUŠAONICI-- 17-19hVrata naše kušaonice od sada su otvorena svaki četvrtak od 17 - 19h i u tom terminu je moguće organizirano posjetiti kušaonicu! Potrebna je prethodna rezervacija!  ▪ OSTALI TERMINIKušaonicu je moguće posjetiti i u drugim terminima uz prethodnu najavu!Po popularnoj...


>>> NASTAVI ČITATI <<<

Povijest

Prvi spomen o vinogradarstvu u šibenskom kraju potječe iz XI. st.

Škrta zemlja i težak kršoviti krajolik, prisilili su težake da se bave proizvodnjom grožđa i vina, pri čemu su se oni pokazali kao izvrsni vinogradari i vinari. Prvi spomen o vinogradarstvu u šibenskom okružju potječe iz XI. st. To je arheološki nalaz kamenog ulomka s troprutnim pleterom i vinovom lozom. Prvi pisani dokaz o...


signature

>>> NASTAVI ČITATI <<<

Nagrade i priznanja

Tradicija, iskustvo i kvaliteta u proizvodnji

Svaka godina nosi nešto novo tako da je izazov odabrati uzorke koje šaljemo na ocjenjivanje u cilju potvrde naše kvalitete koju održavamo već dugi niz godina. Teško je reći koliko je primjerice, Travarica dobila nagrada, ali to uvijek iznova treba opravdati i zadržati kontinuitet. Šampion u svojoj kategoriji nastavlja nizati pohvale, zahvaljujući spoju tradicije i kvalitete.

>>> NASTAVI ČITATI <<<

Diskont

Posjetite naš diskont u radnom vremenu ponedjeljak-petak: 08.00h-18.00h i subotom: 08.00h-14.00h i otkrijte bogatu ponudu vina i jakih alkoholnih pića te naš gift program.

Analiza vina

Bilo da ste ozbiljni proizvođač ili vino radite iz hobija ili možda želite nešto više znati o tome kako se vodi briga o vinu, nudimo laboratorijsku uslugu analize.

Klub lojalnosti

Vinoplod Klub lojalnosti je program koji smo aktivirali zbog tvoje vjernosti, a u kojem te očekuje popust baš pri svakom korištenju usluge...