Kolačići nam pomažu u pružanju boljeg korisničkog iskustva. Korištenjem naše web stranice slažete se s upotrebom kolačića.

Ovaj vikend, petak i subotu 11. i 12.11. rezervirajte za gušte u Vinoplod Vinariji jer očekuje vas bogat program.
 

U petak, 11.11. od 11.30 do 12.30h u kušaonici Vinoplod Vinarije moći ćete prisustvovati zanimljivoj panel raspravi otvorenoj za javnost, na temu "Vinska tradicija Dalmacije" čiji gosti će biti Krešimir Lokas - direktor Vinoplod Vinarije d.o.o, Krešimir Šakić - direktor Turističke zajednice Šibensko-kninske županije, Tina Biluš - predsjednica Udruge turističkih vodiča Mihovil Šibenik, Marija Krnčević Rak - viša kustosica Muzeja grada Šibenika i Mandica Erceg - rukovoditeljica proizvodno tehnološkog procesa Vinoplod Vinarije.

U večernjim satima od 19.30 sati očekuje vas program krštenja vina i večera u slijedovima uz mlada vina. Večeru u 4 slijeda za vas priprema mladi, ali iskusni šibenski gastro virtuoz Grgo Bačelić, koji će vas oduševiti izborom jela!


Za dobrodošlicu vas očekuje topla focaccia s mladim maslinovim uljem te kvasinom. Kao prvi slijed poslužit će se srdela na savor sa Vinoplod prošekom i ljubičastom kapulom na krekeru od sira, s namazom od crnih maslina. U drugom slijedu očekuje vas orzot od cikle s kozjom skutom i mandarinama. U trećem slijedu posjetitelji će moći kušati ragu od sipe ili liganja i svježe butternut tikve uz prilog kremaste crne palente. Za kraj vas očekuje Vinoplod desert uz prošek.


Cijena programa i večere u četiri slijeda, po osobi iznosi 200 kn. Ulaznice je moguće kupiti na Diskontu Vinarije Vinoplod (ulaz u Vinariju), ali požurite, jer broj mjesta je ograničen.

Slasnu večeru upotpunit će glazbeni program.

U subotu 12.11. u 10.00 h zaputite se na vinsku turu s vodičem uz degustaciju vina po promotivnoj cijeni od 100 kn po osobi.

Svoje ulaznice osigurajte na vrijeme na Vinoplod Diskontu pića na ulazu u Vinoplod!