HOME | Katalog | KontaktiO nama
Proizvodi
      Desertna vina
      Specijalna pakiranja
      Kvalitetna vina
      Stolna vina
      Mini program
      Bag in Box
      Rakije
      Barrique
      Vrhunska vina
Vinski put
Foto galerija
Savjeti stručnjaka
Korisni linkovi
Kontakti
 
 
Vrhunska vina - BABIĆ
Klikni na sliku za uvećanu verziju
Jedinica mjere: 0,75 lit.

Vrhunsko vino Babić proizvedeno je od istoimene autohtone sorte grožđa koje potjeće iz vinogradskih položaja Bucavac, Kremik, Strana, Trovrh, Jasenovik primoštenskog vinogorja. Ovi položaji predstavljaju najbolji dokaz ljudskog mara , ljudske snage i volje da "goli kamen" pretvori u škrto ali plemenito vinogradarsko tlo.
Vino se odlikuje tamnom rubin bojom, veoma ugodnim mirisom, s izrazitim okusom i bouquet-om.

 
07.03.2011.
Šibenska Vinoplod vinarija, na sajmu GAST u Splitu, osvojila je titulu šampiona u kategoriji jakih alkoholnih pica za svoju travaricu.
U toj kategoriji ocjenjivano je 411 uzoraka proizvodaca alkoholnih pica iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine te Crne Gore. Vinarija je dobila i zlatne diplome za rakiju komovicu te za babic surli 2007-me, a vrhunski babic i babic surli 2008-me , nagradeni su srebrnom diplomom. Prošek šibenske Vinarije, na Sajmu GAST , dobio je broncanu diplomu.
"Vinoplod" je našem tržištu pružio mogućnost uživanja i u CABERNET SAUVIGNON BARRIQUE i MERLOT BARRIQUE dva nova crma vina izuzetne kvalitete, vina koja imaju odlične gustativne osobine plemenitih vina formirane starenjem u barriguima (hrastovim bačvicama), vina koja će svojom specifičnošću i bogatstvom okusa oduševiti i najveće poznavatelje dobrih vina.
...detaljnije o proizvodu


FAUST

Kvalitetno suho crno vino koje se proizvodi od grožđa sorte ...© Vinoplod vinarija Šibenik 2006 - 2018  //  Izrada: PRO WEB - Šibenik